Geitonia Mas

Welcome to Geitonia Mas “Our Neighborhood”

           Crowdfunding tool for Neighborhoods

Menu
You must register first

Τμήμα Επιχειρήσεων και Οικονομικών

Τμήμα Επιχειρήσεων και Οικονομικών

Διοικητικό Συμβούλιο & "Τα Πρακτικα"

Χαιρετισμούς!

Και Καλώς ήρθατε στην επιχειρηματική γωνιά της Γειτονιάς Mας.


Αν το πρώτο κουμπί που πατήσατε ήταν εδώ, παρακαλούμε να μεταβείτε στην ενότητα Περιγραφή της «Γειτονιά Μας» και να διαβάσετε την γρήγορη επισκόπηση.

Εάν επιθυμείτε να διαφημιστείτε, παρακαλείστε να πατήσετε το κουμπί "Διαφημιστικά πακέτα και προσφορές".

 

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, παρακαλούμε να συνεχίσετε.

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε σε όλη την ιστοσελίδα.

 

Διοικητικό Συμβούλιο:

Καλείστε να προεδρεύσετε ένα τμήμα της αρεσκείας σας, ανά πάσα στιγμή το επιθυμείτε. Δουλεύουμε σε ένα ανοικτό περιβάλλον συστήματος. Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα ή όρια.


Αυτό δεν είναι παιχνίδι προσομοίωσης- είναι πραγματικότητα.


Γιατί να διαθέσετε το χρόνο;

Είτε είστε ένας εξειδικευμένος επαγγελματία που μόλις ξεκινήσατε την επιχειρηματική σας σταδιοδρομία ή είτε η τωρινή σας επαγγελματική σας καριέρα δεν έχει καμία σχέση με τις επιχειρήσεις, δείτε αυτό σαν μια ευκαιρία, σαν μια νέα εμπειρία και πρόκληση να ασκήσετε τις ικανότητές σας σε ένα καινοτόμο, δημιουργικό, και ανοιχτό περιβάλλον.

Μπορεί να έχετε να διαθέσετε μόλις 5 λεπτά την ημέρα, την εβδομάδα ή τον μήνα ή μια ολόκληρη μέρα, αυτό εξαρτάται από εσάς.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε απλά ένα λογαριασμό προφίλ και ξαναελάτε σε αυτή την σελίδα. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα ή όλους τους τομείς που ενδιαφέρεστε και θα θέλατε να πάρετε μέρος και να συμμετέχετε. Για να γίνει πιο διασκεδαστικό και ελκυστικό, προσκαλέσετε τους φίλους σας ή το αφεντικό σας να συμμετέχουν κι εκείνοι.


Τα σημαντικότερα τμήματα και τα εργαλεία διαχείρισης είναι:

  1. Το τμήμα Μάρκετιγκ, η διαφήμιση και οι δημόσιες σχέσεις έχουν ιστολόγια (blogs).
  2. Το Τμήμα Ανάπτυξης για τα έργα και τις στρατηγικές έχει το δικό του Διαχειριστή και ιστολόγιο (.
  3. Τμήμα Λογιστικής- Ενότητα Εσόδων – Εξόδων : Διαχειριστής Εσόδων-Εξόδων και ιστολόγιο (
  4. Φόρουμ -τόπος συζητήσεων (Επιχειρήσεις, Μάρκετινγκ, Ιδέες & Ανάπτυξη, Λογιστική) για απορίες, παρατηρήσεις, προτάσεις και συζητήσεις.
  5. Τμήμα Ανθρώπινων πόρων και Προσωπικού - Εθελοντές, Εκπαιδευτές, Συντονιστές και Προσωπικού (Υπάρχει ειδικό τέτοιο τμήμα αλλά ανήκει επίσης και στο Διοικητικό Συμβούλιο)
  6. Ομάδικα e-mails είναι διαθέσιμη σε κάθε τμήμα.


Σημείωση:

Κάνετε αίτηση για να γίνετε εθελοντής, εκπαιδευτής ή συντονιστής και εμείς θα δημοσιεύσουμε το προφίλ σας στο αντίστοιχο τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Θα έχετε να επιδείξετε κάτι όταν θα αναφέρετε τις δραστηριότητες σας στην Γειτονιά Mας στο βιογραφικό σας ως εργασιακή εμπειρία σε ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας.

on 11/07/2014
Was this helpful?

 

Διοικητικό Συμβούλιο & "Τα Πρακτικά" Blog  
  Ανοίξτε συζήτηση στο Forum

HiRes

READ MORE

forum

 

 

 

on 11/19/2014
Was this helpful?

Τμήμα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων

internet-marketing-cloud

Καλώς ήρθατε στο Τμήμα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων

Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε μαζί μας, παρακαλούμε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω κατηγορίες που σας ταιριάζει και ακολουθήστε τις οδηγίες.

1. Ίσως απλά θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας, γιατί ανακαλύψατε ότι είμαστε οικονομικοί. (Ευχαριστούμε, είμαστε πραγματικά).Μπορείτε να προσπεράσετε αυτή τη σελίδα και να πάτε στο Διαφημιστικό Τμήμα. Παρακαλείστε να έχετε υπόψην όμως, ότι θα χάσετε  τις νέες και καινοτόμες διαφημιστικές ιδέες που είναι απαραίτητες  σε αυτές τις ανταγωνιστικές και απαιτητικές εποχές για να διατηρήσετε την θέση σας. Ανατρέξτε στο άρθρο με τίτλο "Έχουμε καλύψει τα κενά της αγοράς στη διαφήμιση".

2. Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας γιατί παρέχουμε στοχευόμενη (ομάδες, θέματα, χόμπι) και τοπική διαφήμιση. (Ευχαριστούμε. Στην περίπτωσή σας, μπορεί να θέλετε να διαβάσετε όλα τα άρθρα μας στο Τμήμα Marketing το οποίο είναι για τους εμπόρους μας ( ίσως και για σας .. αν θέλετε να γίνεται μέλος στο Διαχειριστικό μας Τμήμα). Περιηγηθείτε λοιπόν, σε αυτή την ενότητα ή απλώς προχωρήσετε στο Διαφημιστικό Τμήμα.

3. Ίσως θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας, γιατί επιθυμείτε, να συμβάλετε  και να συμμετέχετε  με τον δικό σας τρόπο, στην δημιουργία  κοινωνικού αντίκτυπου στην κοινότητά σας, τη γειτονιά ή γενικότερα  (ωραία, είστε ένας από εμάς ..πιάστε μια θέση, ελπίζω να είναι άνετα ....). Παρακαλείστε να συνεχίσετε  την ανάγνωση, σίγουρα έχουμε πολλά να συζητήσουμε και πολλά να μοιραστούμε.

Προσοχή: Managers κοινωνικής δικτύωσης, προσωπικό μάρκετινγκ σε άλλους τομείς του μάρκετινγκ, και οποιοσδήποτε άλλος που θέλει να κάνει μια προσπάθεια ,μπορεί να αναλάβει την πρόκληση και να  κερδίσει σε εμπειρία. Θα δοθούν  πόντοι και μετάλλια για τις επιδόσεις και τα επιτεύγματά σας στο τμήμα Συντονιστών, Μεντόρων και Εθελοντών. Χρησιμοποιήστε το σαν εργασιακή εμπειρία  στο βιογραφικό σας!

Υπενθύμιση: Αυτό δεν είναι παιχνίδι προσομοίωσης- είναι πραγματικότητα.

 

on 11/07/2014
Was this helpful?

social enterneurship

Το Marketing της "Γειτονιά Μας" ως κοινωνική επιχειρηματικότητα ή ως ένα μέσο   κοινωνικής δικτύωσης, ή μάλλον και τα δύο;

 

Στο τέλος, θα παραδεχτείτε ότι δεν υπάρχει ακόμα σχετική αναφορά για αυτά που σας παρέχουμε.

Και ο λόγος είναι οτι:

Marketing 6

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές και μελέτες σχετικά με το πώς να χειρίζεστε τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο και πώς ένας έμπορος θα πρέπει να προσέχει την δραστηριότητα σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα likes,την εισερχόμενη κίνηση στην σελίδα των διαφημίσεων και ούτω καθεξής.

Και, από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια πρόσφατη τάση στο μάρκετινγκ της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που παρέχει την δυνατότητα κοινωνικής υπηρεσίας (για παράδειγμα : σε ανήλικους χρήστες ναρκωτικών κ.τ.λ.), αναζητώντας επενδυτές , και σε αντάλλαγμα τα κέρδη μοιράζονται μεταξύ της επίτευξης του σκοπού και των επενδυτών.

Λοιπόν, σε ποια από τις δυο πλευρές ταιριάζει η  «Γειτονιά Μας»; Και στις δύο ή σε καμία;

 

1. Είμαστε ένα εργαλείο χρηματοδότησης της μικροοικονομίας της κάθε γειτονιάς με στόχο την επίτευξη των κοινωνικών της στόχων και για αυτό καλούμε τους συντονιστές της κάθε γειτονιάς να επιβλέπουν τις σχετικές εξελίξεις στη γειτονιά τους.

 

Ως ένα κοινωνικό δίκτυο συμβάλουμε στο διάλογο μεταξύ των κοινοτήτων, των γειτονιών, και των επιχειρήσεων. Διευκολύνουμε την αλλαγή προσφέροντας διαδικτυακές πλατφόρμες, όπως προφίλ, blogs , forums και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχουμε τα κίνητρα και την ενθάρρυνση μέσω της μικροχρηματοδότησης που χρειάζονται οι ομάδες και οι κοινότητες για να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο.

hang out

Παρέχουμε επίσης ένα φιλικό και καθημερινό στέκι για τους φίλους και τους γείτονες με τα ίδια διαδικτυακά εργαλεία που αναφέρθηκαν παραπάνω.

 

Επιπλέον κίνητρα για τη συμμετοχή και για την αύξηση της επισκεψιμότητας είναι : σε ατομικό επίπεδο – υπάρχουν τα Kénos και μετάλλια ως εργαλεία επιβράβευσης και σε κοινωνικό επίπεδο ,τα ταμεία της κάθε γειτονιάς.

 

Το αποτέλεσμα είναι ο γνωστός κύκλος της αυξημένης συμμετοχής που αυξάνει τα έσοδα που με την σειρά τους αυξάνουν την συμμετοχή. Τέλος, η «Γειτονιά Μας» σχεδιάζει να πάει σε ένα διαδραστικό με την πραγματικότητα περιβάλλον ως ένα διαδικτυακό πρόγραμμα.

 

2α) Σε αντίθεση με άλλους κοινωνικούς επιχειρηματίες, εμείς δεν ψάχνουμε για επενδυτές ή μετόχους . Δεν αναζητάμε χρηματοδότηση από την κυβέρνηση ή από Ευρωπαϊκά προγράμματα . Το ξεκαθαρίζουμε, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρανοήσεις σχετικά με το ποιος είναι ο σκοπός μας . Τέτοιες παρεξηγήσεις δημιουργούν μόνο δυσπιστία, και με τη σειρά της, προσβάλλουν την αξιοπιστία, τη συνοχή και την ελευθερία έκφρασης σε όλους τους συμμετέχοντες . Επιθυμούμε να μείνουμε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι σαν ένα δίχτυ ασφαλείας για την κοινωνία, τους φορείς και τον ιδιωτικό τομέα.

 

2β) Πουλάμε διαφημίσεις και τα καθαρά κέρδη (έχουμε έξοδα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη) διοχετεύονται στις γειτονιές για την εκπλήρωση των σκοπών τους.

 

2γ) Δεχόμαστε δωρεές, ωστόσο, δεν στρέφουμε την προσοχή μας στην δημιουργία μιας στρατηγικής που στηρίζεται στις δωρεές για την άντληση κεφαλαίων. Προτιμούμε τις υπηρεσίες που προσφέρονται για λογαριασμό της «Γειτονιά Μας», όπως μεταφράσεις άρθρων, συντήρηση προγραμμάτων , καταχωρήσεις άρθρων και εύρεση χρηματοδοτικών πηγών είτε για τους διαφημιστές ή για τα νέα μέλη.

 

2δ). Αν και οι διαφημιστικές υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, στοχεύουμε περισσότερο στην υποστήριξη των προσπαθειών των μικρών και τοπικών επιχειρήσεων   με ένα ανέξοδο διαφημιστικό σχέδιο. Αντί να ανταγωνίζεστε άλλες επιχειρήσεις προσπαθώντας να public relationsαναδειχθείτε , η «Γειτονιά Μας» προσφέρει τα μέσα και τα κίνητρα σε επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν αυτό που λέμε εδώ στην «Γειτονιά Μας», "εργαλείο συμμετοχής που ενισχύει τις δημόσιες σχέσεις" στην κοινότητά τους μέσω της «Γειτονιά Μας». * (δείτε το άρθρο παρακάτω)

 

Αυτό θα επιτρέψει όχι μόνο σε μικρές ή μεγάλες εταιρείες να εξασφαλίσουν την πρόσβασή τους σε περισσότερους πελάτες (με την έκθεση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών τους) μέσα σε μια γειτονιά, αλλά επίσης θα βοηθήσει την επιχείρηση να αποκομίσει σε κέρδος το μέγεθος της προσπάθειας και της υποστήριξής τους σε μια γειτονιά, πραγματοποιώντας έτσι το δικό τους κοινωνικό αντίκτυπο σε μια κοινότητα ή γειτονιά.

 

Ένας καλός και επιτυχημένος σκοπός δημιουργεί πάντα ένα περιβάλλον αισιοδοξίας και προώθησης της καλής θέλησης σε μια κοινότητα ή γειτονιά. Αυτήν την αισιοδοξία και την καλή θέληση που παράγεται από έναν επιτυχημένο σκοπό μπορούν να αξιοποιήσουν οι διαφημιστές της «Γειτονιά Μας» και να αποτελέσουν μέλη της νικητήριας ομάδας.

 

* Αυτό με τη σειρά του, θα δώσει την δυνατότητα στους διαφημιστές να διευρύνουν την δραστηριότητά τους στη γειτονιά αυξάνοντας έτσι τους πελάτες, τις πωλήσεις και τα κέρδη τους.

 

* Παρακαλώ μην ξεχάσετε ότι με το διαφημιστικό πακέτο MegaSponsor-MegaDeal ενθαρρύνουμε τους χορηγούς της γειτονιάς να ανταγωνιστούν ο ένας  τον άλλο για το ποιος θα έχει την πιο αποτελεσματική γειτονιά!

on 11/12/2014
Was this helpful?

goodwill tips 18itlf2-18itlfj

Μερικές Σημειώσεις για το Εργαλείο Συμμετοχής που Ευεργετεί τις Δημόσιες σχέσεις

1) Η «Γειτονιά Μας» πωλεί διαφημίσεις για να πλίθο-χρηματοδοτήσει μέσω αυτών τις γειτονιές. Ως εκ τούτου, η «Γειτονιά Μας» είναι ουσιαστικά ο ευεργέτης του εκάστοτε σκοπού. Η «Γειτονιά Μας» αναγνωρίζει ότι μία τέτοια πράξη δεν θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς τη βοήθεια και ενεργή συμμέτοχη των συνεργατών ή των συναδέλφων, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιζόμενων, των εθελοντών, των συμβούλων, των συντονιστών και τους χρήστες, διότι όλοι ανήκουν στην «Γειτονιά Μας». Η «Γειτονιά Μας» ζητά από τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους να είναι παρόντες και να την αντιπροσωπεύουν στις τελετές απονομής των βραβείων εκ μέρος της «Γειτονιάς Μας».

marketing 112) Μια πρόταση Προστιθέμενης Aξίας: Παρέχουμε μια ευκαιρία στον διαφημιζόμενο να είναι ουσιαστικά, διαμέσου μιας «ενεργούς διαχείρισης» ο μεσάζων των κοινωνικών αξιών και του κοινωνικού κεφαλαίου που επιτυγχάνεται μέσω των δημοσίων σχέσεων και της ενεργούς συμμετοχής στα κοινά για την παροχή λύσεων εντός της κοινότητάς τους ως μέλος της κοινωνίας στο σύνολό της. Φέτος προσφέρουμε μια All-inclusive Διαφημιστική Καμπάνια με Gift Plus(Επαγγελματικά Δώρα) και το πακέτο Mega-Sponsor/Mega Deal για τους διαφημιζόμενος μας ως εργαλείο για να παροτρύνουν τους πελάτες τους να συμμετάσχουν στην «Γειτονιά Μας».

3) Extra Kénos: μια αύξηση της τάξεως των 5 - 10% σε Kénos θα προστεθεί στο προφίλ, η οποία θα πιστωθεί στους διαφημιστές ώστε να δοθεί προς ένα σκοπό ή μια ιδέα της επιλογής τους. Μια Συμβουλή: θα ήταν έξυπνο για τους διαφημιστές να προτείνουν και ιδέες για τη γειτονιά τους ή την κοινότητα στο αντίστοιχο πάνελ της γειτονιάς. Για στόχο εθνικής εμβέλειας ή για φιλανθρωπικό σκοπό θα υπάρχει ειδική εξαίρεση, ώστε να αναρτηθεί σε όλες τις γειτονιές με το όνομα και το λογότυπο του διαφημιζόμενου που έκανε την πρόταση.

         4) Το προφίλ της «Γειτονιά Μας» και η δομής της ως ιστοσελίδα δίνει έμφαση στην μετατόπιση από την άτομικη στην ομαδική νοοτροπία και την ομαδική εργασία. Οι διαφημιζόμενοι δεν διαφημίζονται σε «καταναλωτές», αλλά σε ανθρώπους που καταναλώνουν ως πορεία για να ζήσουν(τρόπος ζωής). Είτε απλά περνούν τον χρόνο με φίλους ή συμμετέχουν για την επίλυση προβλημάτων στην γειτονιά ή την κοινότητα τους, το κάθε άτομο έχει την δυνατότητα να επιλέξει την πράξη του. Με άλλα λόγια, η συμμετοχή ή όχι επαναπροσδιορίζεται σε ένα νέο σύστημα μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας για κάθε γειτονιά.

on 11/08/2014
Was this helpful?

fill the gap 2Καλύπτουμε τα κενά της αγοράς στη διαφήμιση στους ακόλουθους τομείς:

1. Tοπικοποίηση και στοχοποίηση συγκεκριμένων ομάδων αγοράς: μια γειτονιά κάθε φορά.

2. Μια νέα πλατφόρμα στο κοινωνικό μάρκετινγκ (social media network) που παρέχει ένα one stop πακέτο διαδικτυακού μάρκετινγκ για την διαφήμιση της επιχείρησής σας εντός μιας κοινότητας ή μιας γειτονιάς που περιλαμβάνει τα πάντα. Σας προσφέρουμε μια μοναδική έξτρα επιχειρηματική διαφημιστική καμπάνια, και χρηματοδότηση της καμπάνιας μιας ολόκληρης γειτονιάς (Mega  Sponsor-Mega Deal). Κάνε κλικ για να δείς λεπτομέρειες στο Διαφημιστικό Τμήμα.

3. Υψηλή προβολή (visibility) για Product, Brand ή/και υπηρεσιών: έχουμε ενσωματώσει την εκστρατεία μάρκετινγκ σε ένα σύστημα κοινωνικής επιχειρηματικότητας που θα εξασφαλίσει την συνεχή προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σας, χωρίς τις επιθετικές και κουραστικές τακτικές για των καταναλωτή του Google remarketing.

Εκτός από το εργαλείο συμμετοχής που ενισχύει τις δημόσιες σχέσεις fill the gap 1άλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι τα παραδοσιακά banner, κουπόνια, προσφορές, deals, καθώς και Facebook, Twitter, Google και Pin Ιnterest comment/shout boxes για να μπορούν οι διαφημιζόμενοι να μεταστρέψουν και να παρακινήσουν το κοινό τους στην «Γειτονιά Μας».

Συμβουλή: τα “analytics” για τους διαφημιστές είναι ο αριθμός των μετατροπών προφίλ (είτε από ιδιώτες ή επιχειρήσεις), που έχουν επιτευχθεί από άλλα δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης προς την «Γειτονιά Μας». Ένας διαφημιζόμενος τραβά την προσοχή στην επιχείρησή του, πραγματοποιώντας μετατροπές προφίλ. Αυτό είναι ένα μέρος του εργαλείου συμμετοχής "benefecting public relations tool", ενώ περιλαμβάνονται επίσης και άλλα κίνητρα, όπως μπόνους και εκπτωτικά πακέτα διαφήμισης.

on 11/08/2014
Was this helpful?

 

coordinators 3

Συμβουλές στους social media managers, ανθρώπινο δυναμισμό, δημοσιές σχέσεις και marketers: εκμεταλλευτείτε το νέο προσθετό στην περιγραφή εργασίας για τον δικό σας κλάδο

 Mια συμβουλή σε όλους τους διαφημιστές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίων σχέσεων: δεν πρέπει να είστε εξαρτώμενοι αποκλειστικά από το Facebook, tweeter, LinkedIn, marketing 10κ.τ.λ. ως μέσα διαφήμισης. Για να αυξηθεί η προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών στους εργοδότες ή πελάτες σας, προσθέστε και την «Γειτονιά Μας» στη λίστα των μεσών κοινωνικής δικτύωσης.

Η «Γειτονιά Μας» δίνει ένα άλλο νόημα στο τι χρειάζεται το επάγγελμα-job description. Για παράδειγμα, φανταστείτε, την ώρα που θα πρέπει να εκπροσωπήσετε την εταιρεία σας σε μια τελετή βράβευσης (υπαρκτή περίπτωση, αφού αυτό αποτελεί ένα από τα εργαλεία συμμετοχής που προσφέρουμε για να ενισχυθούν οι δημόσιες σχέσεις"). Θα είσαι δηλαδή απαραίτητος. Οι “υποχρεώσεις της εργασίας” παίρνουν ένα εντελώς νέο νόημα εδώ στην «Γειτονιά Μας»

Γιατί να θέλεις να προσθέτεις περισσότερες ευθύνες στην δουλειά σου;

Ζούμε σε μια εποχή "κινούμενη άμμο", όσον αφορά την αγορά εργασίας και τις ευκαιρίες για απασχόληση. Τα πτυχία και η τεχνογνωσία που μπορεί να κατέχεις τώρα μπορεί να μην ισχύουν στο μέλλον. Για να επιβιώσεις σε αυτό το περιβάλλον εργασίας, πρέπει να είσαι αρκετά ευέλικτος/ή για να αποκτήσεις νέες δεξιότητες που θα χρειαστούν. Ωστόσο, παίρνοντας τον έλεγχο του τι χρειάζεται και του τι θα περιλαμβάνει το επάγγελμα που ακολουθείς, θα μπορείς να ελέγξεις και να εξασφαλίσεις την καριέρα σου. Αυτό θα καθιστά πιο δύσκολο για κάποιον άλλο να ορίσει τις απαιτήσεις που χρειάζονται για την θέση εργασίας, αφού θα τις έχει ορίσει ο ίδιος για τον εαυτό σου.

Ευχαριστούμε και ανυπομονούμε για τις παρατηρήσεις σου και τις προτάσεις σου στο forum.

  Η «Γειτονιά Μας» είναι μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που έχει πολλές φιλοδοξίες για το μέλλον. Προβλέπουμε ότι η «Γειτονιά Μας» θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει και να προσφέρει τις παρακάτω δυνατότητες απασχόλησης που δημοσιεύονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Ρίξε μια ματιά!

on 11/08/2014
Was this helpful?
Τμήμα Μάρκετινγκ & Πωλήσεω Blog  
Τμήμα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Forum

expense and revenue

READ MORE

Remarks, questions and discussion

forum

 

 

 

on 11/19/2014
Was this helpful?

Τμήμα Οικονομικών

Η Geitonia Mas στοχεύει στη διαφάνεια και την λογοδοσία.

Πρώτον: 

Αυτό γίνεται για πρακτικούς λόγους: όλοι πρέπει να συμμετέχουν στα ζητήματα που αφορούν την μη-κερδοσκοπική εταιρεία, την γειτονιά τους και τους στόχους τους. Επίσης, αυτό γίνεται, έτσι ώστε τα μέλη της διοικητικής διαχείρισης της "Γειτονιάς Μας" που συνεισφέρουν με το χρόνο τους και τις προσπάθειές τους, να μπορούν να συζητήσουν και να σχεδιάσουν εφικτούς στόχους σε μια σειρά από τους τομείς που έχουν αναλάβει. Να δώσουμε τα λεφτά για το μάρκετινγκ ή να μοιράσουμε τα κέρδη στις γειτονιές;

Σε αυτή την ενότητα, οι αριθμοί μιλούν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουμε δημιουργήσει την  Διαχείριση Εσόδων και Εξόδων (κουμπί κάτω). Οι αριθμοί θέτουν τα όριά μας και ορίζουν τους στόχους και τους σκοπούς μας.

Δεύτερον:

Κάθε τιμολόγιο ή δωρεά είναι καταγεγραμμένη.Αυτό παρέχει μια ευκαιρία για τον διαφημιζόμενο ή τον δωρητή μιας επιπλέον επιβεβαίωσης ότι οι καλές προθέσεις τους τυπικά αναγνωρίζονται.

Φόροι και μέτρα της Ελληνικής κρίσης

Κάποια από τα μέτρα αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης περιλαμβάνουν και την φορολόγηση των  μη-κέρδοσκοπικών εταιρειών. Φορολογούμαστε με τον ενιαίο φόρο των 500 € ετησίως, ανεξάρτητα από τα κέρδη  μας. Δίνουμε επίσης φόρο 26% επί των κερδών και 23% ΦΠΑ από την πώληση των διαφημίσεων.

Μία από τις φιλοδοξίες της Geitonia Mas είναι να έχει αρκετά έσοδα για να παρέχει πλήρη απασχόληση σε προσωπικό μόνο για να δημοσιεύονται τα τιμολόγια και οι δωρεές όλη την ημέρα (… ναι….καθώς και τα έξοδα) .

on 11/03/2014
Was this helpful?
On-line       Έσοδα-Έξοδα    
Forum

expense and revenue

READ MORE

Remarks, questions and discussion

forum

 

 

 

on 11/03/2014
Was this helpful?

Τμήμα Έργων και Ανάπτυξης : Σκοποί και Στόχοι

Καλώς όρισες  στο Τμήμα Ανάπτυξης Έργων.

Εδώ είναι που  κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα

Το Τμήμα Ανάπτυξης είναι το σημείο όπου πλάθουμε μια ιδέα σε ένα λεπτομερές σχέδιο , προκειμένου να εξασφαλιστεί το αποτέλεσμα και η επιτυχία αυτής της ιδέας.

Αν έχεις μια λαμπρή ιδέα για την "Geitonia Mas " άνοιξε ένα θέμα  στο Φόρουμ μας. Μη διστάσεις να ανοίξεις όσα θέματα  επιθυμείς με τις ιδέες σου.idea section last Μην ξεχνάς ότι μπορείς να καλέσεις  τους φίλους ή τους συνεργάτες σου να συμμετάσχουν  στη συζήτηση.

Οι ιδέες προτείνονται  στο Φόρουμ για το τμήμα Ανάπτυξης, και στη συνέχεια αρχίζει η πραγματοποίησή τους με τη βοήθεια του εργαλείου Διαχείρισης Έργου.

Τα ανάλογα εικονίδια για το εργαλείο διαχείρισης,  το φόρουμ και το Blog ,θα τα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου .

Με το εργαλείο διαχείρισης του έργου, καθορίζουμε σαφείς στόχους .  Ο Διαχειριστής έχει «τα πάντα», δηλαδή  όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βοηθήσει όλους όσους θέλουν  να εργαστούν σε αυτή  τη διαδικασία: έλεγξε  τις λίστες, τα ορόσημα, τα  χρονικά διαστήματα, το κόστος και πολλά άλλα. Όλα τα έργα είναι ανοικτά για το κοινο. Να θυμάσαι όμως, θα πρέπει να ανοίξεις   λογαριασμό προφίλ και συνδεθείς για να έχεις  πλήρη πρόσβαση  στο ταμπλό και σ’όλες τις λειτουργίες του. Για να δημοσιεύσεις και να ενημερώσεις το έργο σου, κάνε κλικ στο εικονιδιο “ επικοινωνήστε μαζί μας” και να ζήτησε να σου σταλεί κωδικός πρόσβασης:  Project Dashboard Functions' Access Code

Υπάρχει περίπτωση  που το πρόσωπο που σκέφτηκε την ιδέα που κέρδισε  στο φόρουμ, στην πραγματικότητα να μην  έχει σαφή σχεδιασμό  με το πώς θα κάνει την ιδέα του  πραγματικότητα. Ίσως είσαι  ο μόνος που ξέρει πώς να το οργανώσει και να το ολοκληρώσει; Τότε απλά κάντο, είτε μόνος  σου ή  μπορείς να καλέσεις  φίλους για να βοηθήσουν.

Μπορεί να υπάρχουν φορές που  δύο ή τρία σχέδια δημοσιεύτηκαν  και δημιουργήθηκε η ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα και να επιλέγει ποιό από τα έργα  πρέπει να συνεχιστεί και  ποιό να τεθεί σε αναμονή . Συμβουλή: αν το  έργο σου να έχει τεθεί  σε αναμονή, και έχεις διαφορετική γνώμη χρησιμοποίησε  το μάρκετινγκ φόρουμ για να ανοίξεις μια συζήτηση για να προβάλλεις  τις θέσεις σου

Μπορεί να υπάρχουν φορές ... (φράση πρέπει να συνεχιστεί..από εσενα),εδω κάτι λείπει  που μπορείς να ανοίξεις  θέμα  στο Τμήμα Ανάπτυξης και μετά να ανεβάσεις την ιδέα σου  στο φόρουμ για συζήτηση).

on 11/03/2014
Was this helpful?

 

 Project Manager         
Έργων και Ανάπτυξης Forum

target goal - small

READ MORE


forum

 

Project Development  Blog        
 

READ MORE


 

on 11/03/2014
Was this helpful?

vres geitonia c